Ribara

RIBARA

Montefish vam u svojoj prodavnici u Bar Marketu dnevno nudi više od 80 vrsta svježe ribe, školjki i plodova mora, kao i smrznuti asortiman riba i moskih plodova. Asortiman je djelimično uslovljen sezonom, vremenskim prilikama, trenutnom globalnom potražnjom te drugim činiocima, ali Montefish uvijek pokušav ispuniti sve zahtjeve svojih kupaca. Uz sve sofisticiraniji distribucioni kanal, riba do klijenata stiže nedugo nakon što je ulovljena.

Ribare je opremljena rashladnim izložbenim vitrinama kao i stolovima za čišćenje ribe i ledomatom. Rashladna vitrina sa ledom ima ugrađen odgovarajući sistem za cijeđenje. Temperaturni režim rashladnih vitrina je +2°C - +4°C. U organizaciji prometa ribe, postoji ekonomski ulaz za dopremu ribe, kao i garderobe, tuš kabine i toaleti. Na početku je kancelarija veterinara, prostorija za ambalažu, prostor za pripremu leda, pranje ribe, prostor za održavanje ribe (-4°C. do +2°C) i prostorija za zamrznutu ribu ( - 20°C).

Ribara posjeduje opremu za održavanje mikroklimatskog režima. Zidovi su od glatkog, otpornog i nepropusnog materijala (pločice). Pod je od protivklizne keramike I klase. Na podu je slivnik od nerđajućeg čelika koji je snadbjeven rešetkama, što čini čiščenje objekta kvalitetnijim. Opremanje prostorije je urađeno u skladu sa Zakonom o bezbjednosti hrane, (“Sl. list Crne Gore”, br. 14/07 od 21.12.2007, 40/11 od 08.08.2011).

Pošalji komentarSidebar Menu