Mesara

AKCIJSKE CIJENE!!!



SVINJSKA PLEĆKA BEZ KOSTI 2.99€
SVINJSKI BUT BEZ KOSTI 2.99€
PRASETINA 3.99€
PILEĆA JETRA 1.99€
PILEĆA KRILCA 1.99€
PILEĆI BATAK 2.49€
PILEĆI FILE 3.99€
TELEĆI VRAT, PODPLEĆKA, REBRA 5.99€
JUNEĆA MEKŠINA, BUT 5.99€
ĆEVAPI 3.49€
PLJESKAVICE 3.49€
ROŠTILJ KOBASICA 3.49€

PILEĆA VIRŠLA 1.99€
SPECIJAL VIRŠLA 1.99€
PILEĆI PARIZER 1.99€
FRANCUSKA SALAMA 1.99€
POSEBNA SALAMA 1.99€
PARIZER 1.99€
PIZZA ŠUNKA 2.99€
PILEĆA PRSA 3.99€
STIJEŠNJENA ŠUNKA 3.99€
BARENA PEČENICA 4.99€
BARENI BUT 4.99€
BARENI VRAT 4.99€
PEČENA PILETINA 3.99€
PEČENI BATACI 3.99€
PEČENI SVINJSKI BUT 6.99€
PEČENA PRASETINA 7.99€

Mesara

U Bar Marketu nudimo vam prvoklasno meso u specijalno prilagođenim pakovanjima, da odgovara vašim potrebama bez obzira da li ste kupac iz sektora ugostiteljstva ili trgovine.Iz bogate ponude renomirane kompanije Martinović izdvajamo: Svježe meso: svinjsko, juneće, teleće, jagnjeće, praseće, pileće i ćureće.
Mljeveno meso i proizvodi za roštilj: mljeveno svinjsko i juneće meso, ražnjići, pljeskavice, svježe kobasice za pečenje, ćevapi. Prerađevine od mesa: polutrajni kobasičarski proizvodi (salame, mortadele, viršle, šunke, paštete u crijevu), polutrajni suhomesnati proizvodi (dimljeni proizvodi i slanine), trajne kobasice (čajna, sremska, budimska, zimska kobasica, kulen, sudžuk...) i trajni suhomesnati proizvodi (pršute, pančete...) domaćih i inostranih dobavljača. Duboko zamrznuto meso: pileće, ćureće, jagnjeće...

Mesara je snabdjevena opremom vrhunskog kvaliteta a napravljen je i poseban ekonomski ulaz do kog mogu doći teretna vozila koja vrše snabdijevanje, kao i poseban ulaz za potrošače.

Mesara se sastoji od:

  • prostorija za pripremu mesa
  • rashladne komore, pojedinačno za sve vrste mesa(goveđe, svinjsko)
  • dvije vrste hladnjača za održavanje mesa i za dubinsko zamrzavanje
  • prostorije za pranje mesa
  • prostorije za mljevenje mesa i pripremu prerađevina od mesa
  • garderobe osoblja sa dvokrilnim ormarom
  • izložbene vitrine
  • radnih stolova
  • instalacija sa toplom i hladnom vodom
  • mikroklimatski režim
  • prostora za sakupljanje otpadaka s posebnim izlazom
  • kancelarije za veterinara

Opremanje prostorije urađeno je u skladu sa Zakonom o bezbjednosti hrane, (“Sl. list Crne Gore”, br. 14/07 od 21.12.2007, 40/11 od 08.08.2011), koji predviđa usklađenost sa HACCP evropskim standardom. Codex Allmentarius opisuje HACCP sistem kao naučni pristup koji ima za cilj bezbjednost i očuvanje kvaliteta svježeg mesa. Pod je napravljen od protivklizne keramike I klase. Na podu je slivnik od nerđajućeg čelika koji je snabdjeven rešetkama koje omogućavaju kvalitetno čiščenje.

Zelena Pijaca
Zelena Pijaca
Zelena Pijaca
Zelena Pijaca
Zelena Pijaca
Zelena Pijaca
Zelena Pijaca
Zelena Pijaca
Zelena Pijaca
Zelena Pijaca
Zelena Pijaca
Zelena Pijaca

Pošalji komentar



Sidebar Menu